Arkiva Tag: HIPAA

A është Obamacare Shutdown në të ardhmen tuaj për praktikën mjekësore?

A është Obamacare Shutdown në të ardhmen tuaj për praktikën mjekësore? Alert: webinar duke filluar tani! http://goo.gl/DHQM5S Sot ne jemi ende në mes të mbylljes Obamacare. Po, Obamacare është ligji i vendit. Dhe shenjë për Obamacare shëndetin ... Vazhdo leximin

Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , Posted në Kujdes shëndetësor News | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , Leave a comment , , , , , , , , , , , , , , , , , | Lini një koment

Çfarë është NFL Football Lajme Rreth elektronike të dhënat mjekësore?

Të dhënat elektronike mjekësore (EMR) software është ndoshta gjërat më të largët nga mendjen tuaj, kur ju jeni duke shikuar futboll. Ju jeni të shqetësuar me rezultatet NFL dhe lojtarët dhe ekipet tuaja të preferuara. Në fund të fundit kjo është hera e kohës së lirë. Ju dëshironi të ... Vazhdo leximin

Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 2 Comments Postuar në elektronike të dhënat mjekësore | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 2 Komente

Pse HIPAA Ligjet dhe HITECH Akti Përdorimi kuptimplotë Dokumentacioni është e rëndësishme?

Ligjet HIPAA kanë qenë një gjemb në anët e ofruesve të kujdesit shëndetësor që nga viti 1996. Pastaj së bashku erdhi Teknologjia e informacionit shëndetësor për Aktin e Shëndetit ekonomik dhe klinike ose HITECH Akti i 2009, i cili është lëkundje deri komunitetin mjekësor nga ... Vazhdo leximin

Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 2 Comments Postuar në HIPAA | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 2 Komente

Mund HIPAA Ligjet dhe HITECH Akti Përdorimi kuptimplotë të ndihmohet nga Uragani Sandy?

Qëllimi i Teknologjisë së Informacionit Shëndetësor për Ekonomik dhe Shëndetësisë klinike (HITECH) Akti është për përmirësimin e shëndetit, ndërsa respektimi i kërkesave të përcaktuara në Sigurim Shëndetësor Transportueshmëri dhe Përgjegjësitë Akti / ligjet HIPAA. Uragani Sandy mund ekspozimit ndonjë mangësi ... Vazhdo leximin

Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 1 Comment Postuar në Regjistrin Elektronik Shëndetësisë (EHR) , HIPAA | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 1 Comment

Shëndeti elektronike Record Software: Çfarë është më e mirë Një për praktikën tuaj?

Nëse ju jeni një Medicare ose Medicaid Mjeku dhe ofrues të drejtë, ju e dini se ju keni nevojë elektronike rekord software shëndetësore. Dhe ora po troket, veçanërisht për ofruesit e Medicare. Teknologjia e informacionit HITECH Akti / Shëndetësor për Ekonomik dhe Klinike Aktit për Shëndetin, ... Vazhdo leximin

Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 1 Comment Postuar në Regjistrin Elektronik të Shëndetësisë (EHR) | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 1 Comment