Arkiva Tag: Hanukkah

Mund elektronike të dhënat mjekësore Ulja The Cash Krizave Post-Festa?

A keni marrë në bord me të dhënat elektronike mjekësore? Akti HITECH (Teknologjia e informacionit shëndetësor për Ekonomike dhe Klinike Aktit për Shëndetin) ka mandatuar elektronike rekord shëndetësore (EHR) teknologji, e cila është të dhënat elektronike mjekësore (EMR) mbi steroid. Nëse ju mund të thoni ... Vazhdo leximin

Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Leave a comment Postuar në Regjistrin Elektronik të Shëndetësisë (EHR) | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Lini një koment