Arkiva Tag: counter pulsation jashtme

OBSH po Festimi Dita Organizata Botërore e Shëndetësisë e Dhurimit të Gjakut?

Dita e Organizatës Botërore të Shëndetësisë Botërore e Dhurimit të Gjakut është sot, 14 qershor, 2012. Pyetja Titulli artikull është një lojë fjalësh, që nga akronim për Organizatën Botërore të Shëndetësisë është e OBSH. Por përgjigja e pyetjes është shumë serioze. ... Vazhdo leximin

Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Leave a comment Postuar në e Shëndetit të Kujdesit News | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Lini një koment

A ju pëlqen Qendrës për Propozim Sëmundjeve Kontrollit (CDC) Hepatiti C Testimi?

Qendra për Kontrollin e Sëmundjeve fokusohet në parandalimin e sëmundjes dhe kontrollit (sëmundjet infektive dhe veçanërisht të ushqimit përballohen patogjene dhe infeksioneve të tjera microbial), të shëndetit mjedisor, sigurinë dhe shëndetin në punë, promovimin e shëndetit, parandalimin e lëndimit dhe të arsimit. Dhe arrijnë tyre shtrihet në nivel global, jashtë ... Vazhdo leximin

Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Leave a comment Postuar në e Shëndetit të Kujdesit News | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Lini një koment

A Ju Hyrja presionin e gjakut Video Konkursit për punëtorët shëndetësorë?

May është National Presioni i lartë i gjakut Arsim Muaji dhe Muaji Stroke Ndërgjegjësimi. Dhe arsyet për këto festimet janë të dukshme. Rreth 68 milionë amerikanë kanë presionin e lartë të gjakut apo hipertensionit. Tensioni i lartë i gjakut është quajtur "vrasës i heshtur", sepse ju ... Vazhdo leximin

Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Leave a comment Postuar në e Shëndetit të Kujdesit News | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Lini një koment

Mjekët Alert: A është Kardiolog Shtrirë Rreth Zemra Bypass Surgery?

Mjekët Alert: A është Kardiolog Shtrirë Rreth Zemra Bypass Surgery? Kardiolog rekomandon operacioni bajpas në zemër për të trajtuar sëmundjet e zemrës kur një arterie koronare është i bllokuar. Nëse ju nuk jeni një kardiolog, ju referojnë pacientët tuaja kardiovaskulare sëmundje mbi ta ... Vazhdo leximin

Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Leave a comment Postuar në Health Care Lajme , Zemra e Sëmundjeve | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Lini një koment

Çfarë Gifts Shën Valentinit A mund Mjekë Dërgoj To Heart Pacientët sëmundje?

Çfarë Gifts Shën Valentinit A mund Mjekë Dërgoj To Heart Pacientët sëmundje? A keni blerë dhuratat tuaja e Shën Valentinit? E marta është 14 shkurt dhe kjo është Dita e Shën Valentinit. Shumë prej tyre janë nxiton në dyqane për të blerë dhurata e Shën Valentinit për sweethearts e tyre. Ju mund të harrojnë ditëlindjet ... Vazhdo leximin

Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 2 Comments Postuar në Sëmundjet e Zemrës | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 2 Komente