Arkiva Tag: EMR

A është Healthcare IT / Konferenca Pajisja medicinale në orarin tuaj?

HOT! Shëndetësia Event: Qershor 26 në Gjeorgji Teknike në Atlanta Nëse ju mund të bëni atë nga mesditë në 5 faqe m e enjte Shko në http://healthcarepioneers.com/atlanta/ dhe Shkruani kodin promovuese "sandranoble" për një zbritje 10%. (Kjo mund të jetë tepër vonë. Në ... Vazhdo leximin

Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Leave a comment Posted në Kujdes shëndetësor News | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Lini një koment

A keni Droga Prescription hedhjen rreth shtëpisë tuaj?

Lajmërim Kujdes shëndetësor Ofruesi i Shërbimeve Publike ... Një nga arsyet e kapele të sigurisë për drogë recetë është për të parandaluar fëmijët nga helmimi vetë. Ka shumë të produkteve të përdorura zakonisht shtëpiake që kanë paralajmërime rreth mbidozë ose rreth kontaktit me ... Vazhdo leximin

Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Leave a comment Posted në Kujdes shëndetësor News | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Lini një koment

A është Kujdesi shëndetësor Legjislacioni Vetëm Arsyeja Për elektronike të dhënat mjekësore?

A është Kujdesi shëndetësor Legjislacioni Vetëm Arsyeja Për elektronike të dhënat mjekësore? Legjislacioni i kujdesit shëndetësor aktualisht në lajme është mbrojtjen e pacientit dhe të përballueshme Care Akti (PPACA), zakonisht i quajtur Akti Affordable Care (AKK) ose "Obamacare". Ky kujdes shëndetësor ... Vazhdo leximin

Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Leave a comment Postuar në elektronike të dhënat mjekësore | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Lini një koment

Do të paguajë shëndetësor Insurance Për Halloween kungull Lindjes?

Vetëm një mendjelehtësi pak për Halloween! Gëzuar Halloween! Got pyetje? për HITECH Akti, elektronike të dhënat mjekësore ose Qendrat për Medicare Medicaid Services (CMS) të programit stimulues EHR? Unë ju ftoj për të kërkuar qasje në një Audio informativ pagesë që ... Vazhdo leximin

Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Leave a comment Posted në Kujdes shëndetësor News | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Lini një koment

A është Obamacare Shutdown në të ardhmen tuaj për praktikën mjekësore?

A është Obamacare Shutdown në të ardhmen tuaj për praktikën mjekësore? Alert: webinar duke filluar tani! http://goo.gl/DHQM5S Sot ne jemi ende në mes të mbylljes Obamacare. Po, Obamacare është ligji i vendit. Dhe shenjë për Obamacare shëndetin ... Vazhdo leximin

Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , Posted në Kujdes shëndetësor News | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , Leave a comment , , , , , , , , , , , , , , , , , | Lini një koment