Fjalor

Fjalor i Kujdesit Shëndetësor dhe Kushtet Mjekësore

Në shumë raste,
Ju mund të klikoni mbi kujdesit shëndetësor lidhur afat më poshtë për të marrë një përshkrim më në thellësi të asaj term fjalori. related to that term or topic. Në faqen definicion të zgjatur, ju do të tregohet përshkrimin më të gjatë, plus një listë të artikujve që lidhen me këtë term ose temë.

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z


Një Record elektronike Shëndeti sipas Aktit HITECH (Shëndeti Teknologjia e informacionit për Ekonomike dhe Shëndeti Klinike Akti) është një centric pacient, gjatësisë rekord elektronike mjekësore.

Informacione të tilla si demografia e pacientit, progresi shënime, problemet, medikamente, shenjat vitale, historia e kaluar mjekësore, vaksinimit, të dhënat laboratorike dhe raportet e radiologjisë janë të gjitha të përfshira në Regjistrin Elektronik Shëndetësisë.

Sepse një rekord shëndetësor elektronik ose EHR aderon në HL7 dhe standardet e tjera ajo mund të ndahet në mes të ofruesve të nëpërmjet shkëmbimeve të ndryshme të informacionit shëndetësor (nxitoj).

Termat Të dhënat shëndetësore elektronike dhe të dhënat elektronike mjekësore janë përdorur shpesh interchangeably. Megjithatë, të dhënat elektronike mjekësore janë të kufizuara për të dhe vetëm të dokumentuar veprimtarinë mjekësore në objekt të vetëm ofrues të kujdesit shëndetësor. Rekord elektronik shëndetësor ndjek pacientin mbi kohë dhe hapësirë ​​dmth vende të shumta.

Shkruani emrin tuaj, e-mail dhe telefon më poshtë për të gjetur se si për të marrë të ndihmuar me zbatimin Elektronike Record Shëndeti tuaj!Gjithashtu shih: EHR , EMR , Electronic Medical Record , Electronic Medical Records

Shih sistem rekord shëndetësor elektronik


Gjithashtu shih: elektronike Shëndeti Record Sistemit

Një sistem elektronik rekord shëndetësor është informacion shëndetësor teknologji software që lejon krijimin e regjistrave elektronike shëndetësore. Instalimi i një sistemi elektronik të certifikuar rekord shëndetësor do të lejojë një ofrues të kujdesit shëndetësor për të përmbushur të gjitha kriteret kuptimplota përdorim sipas Aktit HITECH. Përmbushjen e kritereve të përdorimit kuptimplota lejon ofruesit të kualifikohen për pagesat nxitëse CMS për miratimin elektronike rekord shëndetësore. Për të gjetur onc Certified Application EHR vizitë http://www.cchit.org/products/onc-atcb/all/1000
Gjithashtu shih: Electronic Shëndeti Record Software , EHR Software

shih elektronike Record Shëndeti dhe elektronike të dhënat mjekësore


Gjithashtu shih: Elektronike Record Shëndeti

Mundesuar nga MyInstantGlossary WordPress Plugin